Greece Nyttige OplysningerAfbestilling og afbestillingsomkostninger

Ifølge EU-lovgivningen har du ikke fortrydelsesret i forhold til bookingen, men det er muligt at afbestille bookingen til enhver tid og af hvilken som helst grund ved at følge instruktionerne på vores webside. Du vil få tilbagebetalt det fulde beløb, hvis du afbestiller mere end 7 dage før den anførte afhentningsdato.

• Hvis du afbestiller mindre end 7 dage før, men senest 24 timer inden den anførte afhentningsdato, vil vi tilbagebetale bookingens fulde beløb, fratrukket det mindste af: i) den fulde pris af bookningens totalomkostninger; og ii) DKK 200.
• Annullerer du en reservation inden for 24 timer før afhentningstidspunktet, afkræves du enten reservationens fulde pris eller maks. 500 DKK, hvad end der er mindst.
Tilbagebetalingen vil ske til det kredit- eller hævekort, der blev anvendt ved bookingen.

Alamo forbeholder sig ret til at annullere en booking til enhver tid på berettiget grundlag, herunder, men ikke begrænset til: force Majeure, der påvirker tilgængelighed af køretøjer, grov tilsidesættelse af lejeaftale, herunder manglende betaling af leje, chikane eller anden krænkende adfærd overfor Alamos ansatte eller kunder, ansatte eller kunder hos Alamos datterselskaber, licenshavere eller franchisetagere eller ulovlige aktiviteter. I tilfælde af sådan annullering vil vi tilbagebetale bookingomkostningen.

Ændring
Sørg venligst for at dato og tidspunkter er korrekt indtastede, når du booker dit køretøj. Hvis der sker ændringer i dine forhold, og du har brug for køretøjet på en anden dato eller andet tidspunkt, så bedes du venligst ændre bookingen.
Det er muligt at ændre reservationen online indtil 12 timer før det anførte afhentningstidspunkt ved at følge instruktionerne på vores webside. Vi opkræver ikke et ændringsgebyr, men den nye booking vil blive til den gældende markedspris. Det er ikke muligt at ændre en booking, når der er mindre end 12 timer til afhentningstidspunktet.

Udeblivelse, sen eller tidlig ankomst

Ved booking andre steder end lufthavne – Dit køretøj vil være tilgængeligt i 2 timer efter det anførte afhentningstidspunkt. Herefter kan vi ikke garantere, at et køretøj vil være tilgængeligt, når du ankommer.
For booking i lufthavne – Hvis du har indtastet et flynummer på din booking, vil køretøjet være tilgængeligt, indtil flyet er landet og clearet. Hvis en flyforsinkelse er skyld i, at du ankommer efter udlejningsstedets lukketid, vil en ansat vente, til flyet er landet og clearet. Hvis forsinkelsen er mere end en time udover udlejningsstedets lukketid, vil et gebyr for service uden for åbningstid muligvis blive opkrævet. Hvis du ikke har indtastet et flynummer på din booking, vil køretøjet være tilgængeligt indtil 2 timer efter det anførte afhentningstidspunkt eller indtil lukketid, alt efter hvilket tidspunkt der er det tidligste.
Hvis du ankommer 1 dag eller mere inden datoen, der er anført på bookingen, er det valgte køretøj muligvis ikke tilgængeligt. Udlejningsstedet vil opfylde din booking med det valgte køretøj, når det er muligt.
Henter du ikke bilen på det aftalte tidspunkt, forbeholder vi os retten til at opkræve en betaling svarende til reservationens fulde pris eller maks. 500 DKK, hvad end der er mindst. Møder du ikke op, genindsættes beløbet på dit kreditkort, minus ovenstående gebyr.

Kaskoforsikring
Kaskoforsikring (CDW) er valgfri og reducerer kundens erstatningsansvar til selvrisikoen. Hvis denne forsikring ikke købes, er kunden er erstatningsansvarlig for skader/tab. Ved uheld opkræves der et administrationsgebyr på 25,00 euro plus moms ved lejeperiodens slutning. Dette gebyr opkræves uanset hvilken part der er skyld i uheldet. CDW dækker ikke skader på bilens underside, interiør, forrude, spejle og dæk.

Dagsprisen (plus moms) for CDW er som følger:

Bilgrupperne Mini (MDMR) og Økonomibil (EDMR-EDAR): 11 euro – selvrisiko 500 euro
Bilgrupperne Kompakt (CCMR-CDMR-CXMR) og Mellemklasse (IDMR-ICMR): 15 euro – selvrisiko 700 euro
Bilgrupperne Kompakt bil med automatgear samt SUV (CDAR-CFMN) og Stor bil (FVMR): 20 euro – selvrisiko 1200 euro
Bilgrupperne Premium-bil (PDMR) og Mellemklasse-SUV (IFMR): 27 euro – selvrisiko 120 euro

Tyveriforsikring
Tyveriforsikring (TP) er valgfri og reducerer lejerens økonomiske erstatningsansvar til selvrisikoen ved tab af eller skader på bilen ved tyveri, som følge af tyveri eller forsøg på tyveri. Hvis kunden ikke ønsker TP, er lejeren erstatningsansvarlig for hele tabet og/eller skader på bilen.

Ved skader eller tyveri opkræves chaufføren et administrationsgebyr på 25 euro plus moms ved lejeperiodens slutning. Dette gebyr opkræves uanset hvilken part der er skyld i uheldet.

Dagsprisen (plus moms) for TP er som følger:

Bilgrupperne Mini (MDMR), Økonomibil (EDMR-EDAR) og Kompakt (CCMR): 3 euro – selvrisiko 500 euro
Bilgrupperne 4/5-dørs kompakt/Specialbil/SUV (CXMR-CDMR-CDAR-CFMN) og Mellemklasse (IDMR-ICMR): 4 euro – selvrisiko 700 euro
Bilgrupperne Mellemklasse-SUV (IFMR), Stor bil (FVMR) og Premium-bil (PDMR): 5 euro – selvrisiko 1200 EUR

Personforsikring
Personforsikring (PAI) dækker chaufførens lægeudgifter op til 350 euro pr. uheld og 15.000 euro pr. uheld ved dødsfald eller total permanent invaliditet. Personforsikring (PAI) koster 4 euro (plus moms) pr. dag.

Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikring (SLP) er inkluderet i prisen og dækker de enkelte tredjepartspersoner med op til 750.000 euro ved kvæstelser eller dødsfald samt op til 750.000 euro ved skader på ejendom.Bestemmelser vedr. yderligere chauffører
Gebyret pr. ekstra chauffør er 3 euro inkl. moms pr. dag. Maks. to ekstra chauffører. Et internationalt kørekort er påkrævet. Lejebetingelserne er gældende for alle ekstra chauffører.

Alderskrav
Minimumslejealderen er 21 år for alle bilgrupper.

For bilgrupperne Kompakt specialbil (CDMR, CDAR, CXMR, CFMN), Mellemklasse (ICMR, IDMR, IFMR), Stor bil (FVMR) og Premium-bil (PDMR) opkræves der et ung chauffør-gebyr på 15 euro pr. dag, hvis chaufføren er 21-22 år. Gebyret for ung chauffør gælder ikke for bilgrupperne Mini (MDMR), Økonomibil (EDMR, EDAR) og Kompakt (CCMR). Maksimumlejealderen er 75 år.

Krav til kørekort
Et internationalt eller EU-kørekort, der har været gyldigt i mindst 12 måneder, id-kort eller pas er påkrævet. For græske borger kræves der ikke pas, men der skal forevises id-kort.

Politik for kørsel på tværs af landegrænser
Udlejninger på tværs af landegrænser er kun tilladt inden for Den Europæiske Union. Forudgående skriftligt tilladelse er påkrævet. Der opkræves desuden et forsikringspræmiegebyr, der afhænger af turens længde og land. (Green Card). Kunden skal betale et tillægskilometergebyr på 0,30 euro pr. kilometer. Garantien svarer til værdien på udlejningsbilen. Lejeren skal anmode om disse udlejningsformer hos National mindst 7 arbejdsdage før afhentningsdatoen. Kontakt venligst salgsafdelingen (tlf.: +30 210 3493456 eller +30 210 3493411), hvis der ønskes flere oplysninger. Om green card-udstedelsesprocessen: Det tager mindst 5 arbejdsdage at udstede et green card. Gebyret pr. green card er 90 euro. Et green card dækker udlejningsbilen med basisforsikring (TPI), så længe den befinder sig inden for det land, som kortet er udstedt til.


Lejere skal fremvise pas (for græske borgere er et id-kort tilstrækkeligt), kørekort og personligt kreditkort. Vi modtager kreditkort fra VISA, Mastercard og American Express.

Hævekort kan kun bruges til at betale selve lejen. Pga. behandlingstiden kan det tage op til 14 dage efter, at bilen er returneret, før depositumbeløbet returneres til kunden.

Der tilbageholdes et depositum på chaufførens kreditkort. Beløbet er 650 euro for bilgrupperne Mini (MDMR) og Økonomibil (EDMR, EDAR), 900 euro for bilgrupperne Kompakt (CDMR, CCMR, CXMR, CDAR, CFMN) og Mellemklasse (ICMR, IDMR) og 1400 euro for bilgrupperne Stor bil (FVMR), Mellemklasse-SUV (IFMR) og Premium-bil (PDMR).

Ved leje af bilgrupperne Mini A1 MDMR og Økonomibil B1 EDMR kan lejeren vælge at betale fratrækningsbeløbet på kaskoforsikring (CDW) plus 150 euro pr. dag kontant i stedet for at betale med kreditkort. I så fald skal der købes CDW-dækning.