Irland Nyttige OplysningerAnnulleringsgebyr

Vi opkræver ingen betaling for reservationer, der annulleres 7 dage eller mere før afhentningstidspunktet. Annullerer du din reservation herefter, pålægges du følgende gebyr:

Annullerer du en reservation inden for 7 dage før afhentningstidspunktet, afkræves du enten reservationens fulde pris eller maks. 200 DKK, hvad end der er mindst.
Annullerer du en reservation inden for 24 timer før afhentningstidspunktet, afkræves du enten reservationens fulde pris eller maks. 500 DKK, hvad end der er mindst.
Ovenstående satser gælder for alle lande undtagen Storbritannien, hvor det gælder følgende:

Hvis du annullerer din reservation mindre end 7 dage før afhentning, vil du blive opkrævet enten de fulde omkostninger til din reservation eller op til et maksimum på 430 DKK, idet det mindre beløb.
Hvis du annullerer din reservation mindre end 24 timer før afhentning, vil du blive opkrævet det fulde beløb for din reservation.
I tilfælde af en annullering genindsættes beløbet på dit kreditkort, minus ovenstående gebyr.

Manglende fremmøde

Henter du ikke bilen på det aftalte tidspunkt, forbeholder vi os retten til at opkræve en betaling svarende til reservationens fulde pris eller maks. 500 DKK, hvad end der er mindst. Møder du ikke op, genindsættes beløbet på dit kreditkort, minus ovenstående gebyr.

Ovenstående satser gælder for alle lande undtagen Storbritannien, hvor det gælder følgende:

Hvis du undlader at hente din bil på den fastsatte dato af ordren, forbeholder vi os ret til at opkræve et no-show gebyr for omkostningerne ved reservationen.

Ubrugte dage

Bemærk venligst, at ubrugte dage af lejeperioden ikke refunderes ved forudbetalte reservationer.

DW – Damage Waiver
Alamo tilbyder Damage Waiver (DW), som reducerer omkostningerne i forbindelse med skader på og/eller tyveri af Alamo-køretøjet i henhold til vilkårene og betingelserne i din lejeaftale. Erstatningsansvaret for skader og tyveri er køretøjets fulde værdi. Damage Waiver er muligvis obligatorisk og inkluderet i prisen. Kunder, som kan fremlægge bevis for uafhængig og godkendt dækning af skader på og tyveri af Alamo-køretøjet, kan eventuelt fravælge DW.

Følgende selvrisiko gælder: 1800 euro, med undtagelse af klasse F og F automatisk, MPV, varebiler og små premium-køretøjer = 1950 euro. Hvis der købes en forsikring, som ikke er inkluderet i prisen, er der en selvrisiko på 1950 euro for alle køretøjer, som kan reduceres til 350 euro.Bestemmelser vedr. yderligere chauffører
Der opkræves et tillæg på 7,00 euro plus moms pr. dag for hver yderligere godkendt chauffør. Yderligere chauffører skal opfylde lejerkvalifikationerne og være til stede på udlejningstidspunktet.

Alderskrav
Alle chauffører skal have været berettigede til at have et kørekort i otte år for at kunne leje op til et køretøj i klasse F. For at kunne leje MPV-køretøjer og varebiler skal lejerne have være berettigede til at have et kørekort i elleve år. Små premium-køretøjer udlejes kun til lejere, som har været berettigede til at have et kørekort i mere end 13 år, og som har egen omfattende bilforsikring.

Krav til lejeren
Alle chauffører - inklusive lejeren og yderligere chauffører - skal fremvise et gyldigt kørekort på udlejningstidspunktet. Hovedlejeren skal derudover fremlægge to beviser på sin bopælsadresse og yderligere foto-id, såsom et pas, samt et kreditkort, som vedkommende er indehaver af. Beviserne på bopælsadressen, som eksempelvis kan være en forsyningsregning, en kreditkortregning eller en kontoudskrift, må ikke være mere end tre måneder gamle.
Chauffører med opdelte kørekort skal fremvise alle dele af deres kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet for alle, der ikke har et EU-kørekort.
Hvis det skønnes at være nødvendigt, kan der blive stillet krav om yderligere identitetskontrol. Dette kan omfatte en identitetskontrol hos eksterne partnere, som kan gennemgå oplysninger, der er registreret i databaser, de har adgang til.


Der opkræves en moms på 23 % for varebiler og udlejningsperioder over 35 dage. Det er ikke muligt at betale kontant for udlejningen. Medmindre det er påkrævet i henhold til vilkårene for din konto, skal lejeren betale den fulde pris for udlejningen plus et depositum på ¤350 med et kreditkort eller hævekort. Lejeren skal altid være kortindehaveren og skal derefter betale yderligere udlejningsgebyrer på forhånd og opretholde sit depositum i hele udlejningsperioden.

Hævekortbestemmelser
Ved udlejning i lufthavne skal køretøjet sikres med et kreditkort, som lejeren er indehaver af. Alle andre steder tages der også imod et hævekort, som lejeren er indehaver af. Et kreditkort defineres som et kort, der understøttes af et fastlagt kreditbeløb i modsætning til en bankkonto eller en forudbetalt saldo.