Irland Nyttige OplysningerAfbestilling og afbestillingsomkostninger
Ifølge EU-lovgivningen har du ikke fortrydelsesret i forhold til bookingen, men det er muligt at afbestille bookingen til enhver tid og af hvilken som helst grund ved at følge instruktionerne på vores webside. Du vil få tilbagebetalt det fulde beløb, hvis du afbestiller mere end 7 dage før den anførte afhentningsdato.

• Hvis du afbestiller mindre end 7 dage før, men senest 24 timer inden den anførte afhentningsdato, vil vi tilbagebetale bookingens fulde beløb, fratrukket det mindste af: i) den fulde pris af bookningens totalomkostninger; og ii) DKK 200.
• Annullerer du en reservation inden for 24 timer før afhentningstidspunktet, afkræves du enten reservationens fulde pris eller maks. 500 DKK, hvad end der er mindst.
Tilbagebetalingen vil ske til det kredit- eller hævekort, der blev anvendt ved bookingen.

Alamo forbeholder sig ret til at annullere en booking til enhver tid på berettiget grundlag, herunder, men ikke begrænset til: force Majeure, der påvirker tilgængelighed af køretøjer, grov tilsidesættelse af lejeaftale, herunder manglende betaling af leje, chikane eller anden krænkende adfærd overfor Alamos ansatte eller kunder, ansatte eller kunder hos Alamos datterselskaber, licenshavere eller franchisetagere eller ulovlige aktiviteter. I tilfælde af sådan annullering vil vi tilbagebetale bookingomkostningen.

Ændring
Sørg venligst for at dato og tidspunkter er korrekt indtastede, når du booker dit køretøj. Hvis der sker ændringer i dine forhold, og du har brug for køretøjet på en anden dato eller andet tidspunkt, så bedes du venligst ændre bookingen.
Det er muligt at ændre reservationen online indtil 12 timer før det anførte afhentningstidspunkt ved at følge instruktionerne på vores webside. Vi opkræver ikke et ændringsgebyr, men den nye booking vil blive til den gældende markedspris. Det er ikke muligt at ændre en booking, når der er mindre end 12 timer til afhentningstidspunktet.

Udeblivelse, sen eller tidlig ankomst
Ved booking andre steder end lufthavne – Dit køretøj vil være tilgængeligt i 2 timer efter det anførte afhentningstidspunkt. Herefter kan vi ikke garantere, at et køretøj vil være tilgængeligt, når du ankommer.
For booking i lufthavne – Hvis du har indtastet et flynummer på din booking, vil køretøjet være tilgængeligt, indtil flyet er landet og clearet. Hvis en flyforsinkelse er skyld i, at du ankommer efter udlejningsstedets lukketid, vil en ansat vente, til flyet er landet og clearet. Hvis forsinkelsen er mere end en time udover udlejningsstedets lukketid, vil et gebyr for service uden for åbningstid muligvis blive opkrævet. Hvis du ikke har indtastet et flynummer på din booking, vil køretøjet være tilgængeligt indtil 2 timer efter det anførte afhentningstidspunkt eller indtil lukketid, alt efter hvilket tidspunkt der er det tidligste.
Hvis du ankommer 1 dag eller mere inden datoen, der er anført på bookingen, er det valgte køretøj muligvis ikke tilgængeligt. Udlejningsstedet vil opfylde din booking med det valgte køretøj, når det er muligt.
Henter du ikke bilen på det aftalte tidspunkt, forbeholder vi os retten til at opkræve en betaling svarende til reservationens fulde pris eller maks. 500 DKK, hvad end der er mindst. Møder du ikke op, genindsættes beløbet på dit kreditkort, minus ovenstående gebyr.

Vigtige oplysninger om din lejebilDenne opsummering af de vigtigste punkter vedrørende biludlejning hjælper dig med at forstå indholdet af din lejeaftale.

Lejeaftalen træder i kraft fra det tidspunkt og sted, den indgås mellem dig og vores søsterselskab eller franchisetager under mærket Alamo Rent A Car i dit lokalområde (herefter kaldet "biludlejningsfirmaet"). Læs altid hele lejeaftalen igennem, før du skriver under. Du kan læse lejeaftalen i udlejningslandet i forbindelse med afhentning af lejebilen.

Medmindre du køber en forsikring eller en dækning, eller der medfølger en i reserveringen som nævnt ovenfor, er du erstatningsansvarlig for tyveri eller skade på køretøjet under lejeperioden. Dette gælder også, selvom du er uden skyld i hændelsen. Du er ansvarlig for tab af fortjeneste, hvis køretøjet ikke kan lejes fremover som følge af beskadigelse eller tyveri, hvis biludlejningsfirmaet pådrager sig administrationsgebyrer, nedsat bilværdi eller bugserings-, opbevarings- eller forvaringsomkostninger for beskadiget eller stjålet køretøj. Medmindre lejeprisen omfatter en ansvarsforsikring over for tredjeparter (se nedenfor), eller du selv tilkøber en, er du også ansvarlig for enhver skade påført en tredjepart.

Bemærk! Erstatningsansvaret gælder, indtil køretøjet returneres til biludlejningsfirmaet. Medmindre andet fremgår af lejeaftalen, skal køretøjet returneres inden for biludlejningsfirmaets åbningstid, da du ellers vil være erstatningsansvarlig i henhold til lejeaftalen, indtil biludlejningsfirmaet åbner igen og udfører et returneringseftersyn.Din lejeaftale omfatter følgende forsikringer:

Ansvarsfraskrivelse fra skader (CDW)
Alamo tilbyder Damage Waiver (DW), som reducerer omkostningerne i forbindelse med skader på og/eller tyveri af Alamo-køretøjet i henhold til vilkårene og betingelserne i din lejeaftale. Erstatningsansvaret for skader og tyveri er køretøjets fulde værdi. Damage Waiver er muligvis obligatorisk og inkluderet i prisen. Kunder, som kan fremlægge bevis for uafhængig og godkendt dækning af skader på og tyveri af Alamo-køretøjet, kan eventuelt fravælge DW.

Følgende selvrisiko gælder: 1800 euro, med undtagelse af klasse F og F automatisk, MPV, varebiler og små premium-køretøjer = 1950 euro. Hvis der købes en forsikring, som ikke er inkluderet i prisen, er der en selvrisiko på 1950 euro for alle køretøjer, som kan reduceres til 350 euro.

Du kan tilkøbe følgende ekstra forsikringer:

Overskydende Beskyttelse (EP)
I tilfælde af skader og eller tyveri , et overskud anvendes som varierer afhængig af type og placering køretøj. EP vil dække op til 1700 EUR af eventuelle skader underlagt vilkårene og betingelserne i lejeaftalen . Hvis den er købt i tillæg til DW kunden kan reducere eller eliminere mulige finansielle eksponering forårsaget af tab eller skade på Alamo køretøj.

EP beløb til Lufthavne er 16.10 EUR per dag plus moms for bilklasser AC & 17,86 EUR per dag plus moms for bilklasser F og over og alle automatik .

EP beløb for ingen lufthavn afdelinger er 19,72 EUR pr dag plus moms

Vejhjælp (RAP)
Vejhjælp Beskyttelse - RAP at give afkald på enhver økonomisk ansvar for følgende:

- Dæk & Glas Reparation eller udskiftning omkostninger ( Undtagen når en del af større reparationer )
- Udskiftning Key Omkostninger & al genopretning og kalder ud byrder pålagt af vores valgte vejhjælp udbyder som følge af en fejl forårsaget af lejer fejl.

RAP ikke fritager dig fra disse afgifter , hvis der er nogen brud på vores lejekontrakt .

Prisen på RAP er 6,40 EUR pr dag plus moms .Din lejeaftale omfatter ikke følgende udstyr:

Du kan tilkøbe følgende ekstraudstyr:

Carbon Offset(£ 0.91 / rental)
Child Safety Seat(£ 8.97 / day)
Sat Nav(£ 8.67 / day)Din lejeaftale omfatter følgende minimumskrav:

Alderskrav
Alle chauffører skal have været berettigede til at have et kørekort i otte år for at kunne leje op til et køretøj i klasse F. For at kunne leje MPV-køretøjer og varebiler skal lejerne have være berettigede til at have et kørekort i elleve år. Små premium-køretøjer udlejes kun til lejere, som har været berettigede til at have et kørekort i mere end 13 år, og som har egen omfattende bilforsikring.

Betalingsformer
Der opkræves en moms på 23 % for varebiler og udlejningsperioder over 35 dage. Det er ikke muligt at betale kontant for udlejningen. Medmindre det er påkrævet i henhold til vilkårene for din konto, skal lejeren betale den fulde pris for udlejningen plus et depositum på ¤350 med et kreditkort eller hævekort. Lejeren skal altid være kortindehaveren og skal derefter betale yderligere udlejningsgebyrer på forhånd og opretholde sit depositum i hele udlejningsperioden.

Hævekortbestemmelser
Ved udlejning i lufthavne skal køretøjet sikres med et kreditkort, som lejeren er indehaver af. Alle andre steder tages der også imod et hævekort, som lejeren er indehaver af. Et kreditkort defineres som et kort, der understøttes af et fastlagt kreditbeløb i modsætning til en bankkonto eller en forudbetalt saldo.

Krav til lejeren
Alle chauffører - inklusive lejeren og yderligere chauffører - skal fremvise et gyldigt kørekort på udlejningstidspunktet. Hovedlejeren skal derudover fremlægge to beviser på sin bopælsadresse og yderligere foto-id, såsom et pas, samt et kreditkort, som vedkommende er indehaver af. Beviserne på bopælsadressen, som eksempelvis kan være en forsyningsregning, en kreditkortregning eller en kontoudskrift, må ikke være mere end tre måneder gamle.
Chauffører med opdelte kørekort skal fremvise alle dele af deres kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet for alle, der ikke har et EU-kørekort.
Hvis det skønnes at være nødvendigt, kan der blive stillet krav om yderligere identitetskontrol. Dette kan omfatte en identitetskontrol hos eksterne partnere, som kan gennemgå oplysninger, der er registreret i databaser, de har adgang til.Din lejeaftale er underlagt følgende yderligere politikker vedrørende lejeaftale:

Cross Boarder Politik
For køretøjer , der rejser til Storbritannien , er der et ekstra gebyr på 150 euro plus moms. Ring venligst filialen på forhånd. Kunder, der ønsker at returnere bilen til en anden placering vil være genstand for et ekstra gebyr .

Kilometertal Politik
Mileage- alle køretøjer inkluderer ubegrænset kilometertal .

Brændstof Politik
Du vil blive bedt om at returnere køretøjet med den samme mængde brændstof forudsat , købte brændstof muligheder måske tilgængelige pre . Spørg ved ankomsten , hvis det kræves

Bestemmelser vedr. yderligere chauffører
Der opkræves et tillæg på 7,00 euro plus moms pr. dag for hver yderligere godkendt chauffør. Yderligere chauffører skal opfylde lejerkvalifikationerne og være til stede på udlejningstidspunktet.Du er ansvarlig for følgende yderligere gebyrer eller erstatningsbeløb, hvis det er relevant:

Yderligere lejegebyrer for ændringer, du foretager af lejebilen, lejeperioden eller andre produkter

• Beskadigelse, tyveri eller ansvarsforsikring over for tredjeparter dækkes ikke af en forsikring
• Trafikbøder såsom parkerings- eller fartbøder plus administrationsgebyrer i rimeligt omfang betales af dig i løbet af lejeperioden
• Lejegebyrer ved for sen aflevering
• Eventuelle juridiske omkostninger som følge af opkrævninger i henhold til lejeaftalens betingelser
• Et mindre opkrævningsgebyr i tilfælde af, at køretøjet ikke returneres til det oprindelige udlejningssted
• Rengøringsomkostningerne i tilfælde af, at køretøjet returneres i urengjort stand

Ved lejeaftalens indgåelse skal du fremvise et gyldigt kredit- eller betalingskort som sikkerhed for eventuelle gebyrer, der påløber under lejeperioden. Din underskrift af lejeaftalen giver udlejningsselskabet ret til at debitere dette kort for eventuelle fremtidige betalinger. Udlejningsselskabet kan også opkræve et depositum for sådanne fremtidige gebyrer. Depositummet er forskelligt fra land til land.

KONTAKTOPLYSNINGER FOR KUNDETVISTER

Du kan gøre indsigelse mod det opkrævede gebyr for beskadigelser på:
DRU.UK9Z@erac.com , 0845 604 2881