Turkey Nyttige OplysningerAnnulleringsgebyr

Vi opkræver ingen betaling for reservationer, der annulleres 7 dage eller mere før afhentningstidspunktet. Annullerer du din reservation herefter, pålægges du følgende gebyr:

Annullerer du en reservation inden for 7 dage før afhentningstidspunktet, afkræves du enten reservationens fulde pris eller maks. 200 DKK, hvad end der er mindst.
Annullerer du en reservation inden for 24 timer før afhentningstidspunktet, afkræves du enten reservationens fulde pris eller maks. 500 DKK, hvad end der er mindst.
Ovenstående satser gælder for alle lande undtagen Storbritannien, hvor det gælder følgende:

Hvis du annullerer din reservation mindre end 7 dage før afhentning, vil du blive opkrævet enten de fulde omkostninger til din reservation eller op til et maksimum på 430 DKK, idet det mindre beløb.
Hvis du annullerer din reservation mindre end 24 timer før afhentning, vil du blive opkrævet det fulde beløb for din reservation.
I tilfælde af en annullering genindsættes beløbet på dit kreditkort, minus ovenstående gebyr.

Manglende fremmøde

Henter du ikke bilen på det aftalte tidspunkt, forbeholder vi os retten til at opkræve en betaling svarende til reservationens fulde pris eller maks. 500 DKK, hvad end der er mindst. Møder du ikke op, genindsættes beløbet på dit kreditkort, minus ovenstående gebyr.

Ovenstående satser gælder for alle lande undtagen Storbritannien, hvor det gælder følgende:

Hvis du undlader at hente din bil på den fastsatte dato af ordren, forbeholder vi os ret til at opkræve et no-show gebyr for omkostningerne ved reservationen.

Ubrugte dage

Bemærk venligst, at ubrugte dage af lejeperioden ikke refunderes ved forudbetalte reservationer.

Kaskoforsikring/tyveriforsikring
Kaskoforsikring/tyveriforsikring (CDW/TP) er kombineret og inkluderet i prisen, undtagen i priserne til markedet i USA. CDW dækker skader og/eller tyveri af bilen. Skader på undersiden, interiøret og taget dækkes ikke. Eventuelle skader, der skyldes uforsvarlig kørsel og/eller overtrædelser af færdselslovgivningen i udlejningslandet, er chaufførens ansvar og dækkes ikke af CDW. I tilfælde af skade eller tyveri er det kundens ansvar at indhente en politirapport. Uden en politirapport påfalder hele ansvaret kunden. Den daglige præmie for alle bilgrupper er 13 euro, og selvrisikoen er mellem 200-500 euro, afhængigt af bilgruppen.

Udvidet kaskoforsikring
Udvidet kaskoforsikring (SCDW) dækker den selvrisiko, der gælder for CDW-dækningen, og skal købes samtidig med CDW. Skader på undersiden, interiøret og taget dækkes ikke. Eventuelle skader, der skyldes uforsvarlig kørsel, kørsel uden for veje og/eller overtrædelser af færdselslovgivningen i udlejningslandet, er chaufførens ansvar og dækkes ikke af SCDW. I tilfælde af skade eller tyveri er det kundens ansvar at indhente en politirapport. Uden en politirapport påfalder hele ansvaret kunden. Den daglige præmie er mellem 6 og 10 euro, afhængigt af bilgruppen.

Vejhjælp
Der kan tilkaldes vejhjælp ved at ringe på tlf. + 90 (216) 44 44 937. Du vil blive stillet om til en af vores vejhjælpsleverandører. Denne service er tilgængelig døgnet rundt, alle ugens dage, og er gratis. I tilfælde af hensynsløs kørsel eller overtrædelser af lejeaftalen vil kunden blive gjort eneansvarlig for eventuelle skader på bilen og omkostningerne i forbindelse med disse.

Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikring: Maksimal erstatningsansvar for tredjeparter. Dødsfald eller personerskader pr. person, maks. fem personer: 250.000 tyrkiske lira (ca. 100.000 euro) pr. person, 1.250.000 tyrkiske lira (ca. 500.000 euro) pr. ulykke. Skader på bilen 25.000 tyrkiske lira (ca. 10.000 euro) pr. bil, 50.000 tyrkiske lira (ca. 20.000 euro). pr. ulykke. Ansvarsforsikring er obligatorisk i henhold til landets love og er inkluderet i alle priser.Bestemmelser vedr. yderligere chauffører
Der opkræves et dagligt gebyr på 7 EUR plus moms for hver enkelt ekstra chauffør, som er godkendt, eller for ægtefællen til den primære lejer. Der skal ansøges om tilladelse for den ekstra chauffør ved lejens begyndelse. Samtlige lejebetingelser er gældende for alle ekstra chauffører.

Alderskrav
Mini - MBMR, Økonomibil og Økonomisk luksusbil – EDMR, EDMD, EDAR, EDAD, HDMD, Kompakt - CDMR, CFAR, Mellemklasse og adskillige Standard-biler – IDMR, IDMD, IDAR, IDAD, IWMD, SDMR, SDMD, SDAD – er tilgængelige for lejere på 21 år og derover. Der opkræves et gebyr på EUR 11,02 plus moms pr. dag for unge chauffører. Minivarevogn MVMR, Mellemklasse-SUV, Stor bil, Standard-SUV'er, Premium- og Luksusbil – IFAR,FDAR, SFAR, SFAD, PDAR, LDAR, LVMD – er kun tilgængelige for lejere på 25 år og derover. Der opkræves ikke gebyr for unge chauffører i disse bilgrupper.

Krav til kørekort
Alle chauffører (lejeren og ekstra chauffører) skal fremvise et gyldigt kørekort på udlejningstidspunktet. Ud over et gyldigt kørekort skal alle kunder fremvise id-kort eller pas. Hvis kunden er udlænding, skal han/hun fremvise papirseglet på sit pas ved skranken.

Politik for kørsel på tværs af landegrænser
Biler må på intet tidspunkt køres ud af Tyrkiet.


Godkendte betalingsmetoder: AMEX, Diners, Mastercard og VISA modtages som sikkerhedsdepositum (sd): for hver billeje kræves der et kreditkort (VISA, Mastercard, Diners eller AMEX). Depositum: Alle kunder skal lægge et kreditkortdepositum på udlejningstidspunktet. Depositummet er fra EUR 100 til EUR 350 plus udgiften til selve billejen, afhængigt af bilklassen. Depositummet er baseret på forlængelsesdage, evt. brændstofservice, og det kan stige i takt med, at tilvalgsmuligheder tilføjes ved skranken. Køb af visse forsikringsdækninger kan reducere depositummet. Debetkort/kontanter/andet: debetkort, rejsechecks og eurochecks modtages ikke. Kontanter kan ikke anvendes til depositummet, men kan bruges til betaling af billejen ved returnering – dog kun, hvis du har oplyst kreditkortdetaljer ved afhentning af udlejningsbilen.