Storbritannien Nyttige Oplysninger

Afbestilling og afbestillingsomkostninger

Ifølge EU-lovgivningen har du ikke fortrydelsesret i forhold til bookingen, men det er muligt at afbestille bookingen til enhver tid og af hvilken som helst grund ved at følge instruktionerne på vores webside. Du vil få tilbagebetalt det fulde beløb, hvis du afbestiller mere end 7 dage før den anførte afhentningsdato.

  • Hvis du afbestiller mindre end 7 dage før, men senest 24 timer inden den anførte afhentningsdato, vil vi tilbagebetale bookingens fulde beløb, fratrukket det mindste af: i) den fulde pris af bookningens totalomkostninger; og ii) DKK 200.
  • Annullerer du en reservation inden for 24 timer før afhentningstidspunktet, afkræves du enten reservationens fulde pris eller maks. 500 DKK, hvad end der er mindst. Tilbagebetalingen vil ske til det kredit- eller hævekort, der blev anvendt ved bookingen.

Alamo forbeholder sig ret til at annullere en booking til enhver tid på berettiget grundlag, herunder, men ikke begrænset til: force Majeure, der påvirker tilgængelighed af køretøjer, grov tilsidesættelse af lejeaftale, herunder manglende betaling af leje, chikane eller anden krænkende adfærd overfor Alamos ansatte eller kunder, ansatte eller kunder hos Alamos datterselskaber, licenshavere eller franchisetagere eller ulovlige aktiviteter. I tilfælde af sådan annullering vil vi tilbagebetale bookingomkostningen.

Ændring

Sørg venligst for at dato og tidspunkter er korrekt indtastede, når du booker dit køretøj. Hvis der sker ændringer i dine forhold, og du har brug for køretøjet på en anden dato eller andet tidspunkt, så bedes du venligst ændre bookingen.

Det er muligt at ændre reservationen online indtil 12 timer før det anførte afhentningstidspunkt ved at følge instruktionerne på vores webside. Vi opkræver ikke et ændringsgebyr, men den nye booking vil blive til den gældende markedspris. Det er ikke muligt at ændre en booking, når der er mindre end 12 timer til afhentningstidspunktet.

Udeblivelse, sen eller tidlig ankomst

Ved booking andre steder end lufthavne – Dit køretøj vil være tilgængeligt i 2 timer efter det anførte afhentningstidspunkt. Herefter kan vi ikke garantere, at et køretøj vil være tilgængeligt, når du ankommer.

For booking i lufthavne – Hvis du har indtastet et flynummer på din booking, vil køretøjet være tilgængeligt, indtil flyet er landet og clearet. Hvis en flyforsinkelse er skyld i, at du ankommer efter udlejningsstedets lukketid, vil en ansat vente, til flyet er landet og clearet. Hvis forsinkelsen er mere end en time udover udlejningsstedets lukketid, vil et gebyr for service uden for åbningstid muligvis blive opkrævet. Hvis du ikke har indtastet et flynummer på din booking, vil køretøjet være tilgængeligt indtil 2 timer efter det anførte afhentningstidspunkt eller indtil lukketid, alt efter hvilket tidspunkt der er det tidligste.

Hvis du ankommer 1 dag eller mere inden datoen, der er anført på bookingen, er det valgte køretøj muligvis ikke tilgængeligt. Udlejningsstedet vil opfylde din booking med det valgte køretøj, når det er muligt.

Henter du ikke bilen på det aftalte tidspunkt, forbeholder vi os retten til at opkræve en betaling svarende til reservationens fulde pris eller maks. 500 DKK, hvad end der er mindst. Møder du ikke op, genindsættes beløbet på dit kreditkort, minus ovenstående gebyr.

Vigtige oplysninger om din lejebil

Denne opsummering af de vigtigste punkter vedrørende biludlejning hjælper dig med at forstå indholdet af din lejeaftale.

Lejeaftalen træder i kraft fra det tidspunkt og sted, den indgås mellem dig og vores søsterselskab eller franchisetager under mærket Alamo Rent A Car i dit lokalområde (herefter kaldet "biludlejningsfirmaet"). Læs altid hele lejeaftalen igennem, før du skriver under. Du kan læse lejeaftalen i udlejningslandet i forbindelse med afhentning af lejebilen.

Medmindre du køber en forsikring eller en dækning, eller der medfølger en i reserveringen som nævnt ovenfor, er du erstatningsansvarlig for tyveri eller skade på køretøjet under lejeperioden. Dette gælder også, selvom du er uden skyld i hændelsen. Du er ansvarlig for tab af fortjeneste, hvis køretøjet ikke kan lejes fremover som følge af beskadigelse eller tyveri, hvis biludlejningsfirmaet pådrager sig administrationsgebyrer, nedsat bilværdi eller bugserings-, opbevarings- eller forvaringsomkostninger for beskadiget eller stjålet køretøj. Medmindre lejeprisen omfatter en ansvarsforsikring over for tredjeparter (se nedenfor), eller du selv tilkøber en, er du også ansvarlig for enhver skade påført en tredjepart.

Bemærk! Erstatningsansvaret gælder, indtil køretøjet returneres til biludlejningsfirmaet. Medmindre andet fremgår af lejeaftalen, skal køretøjet returneres inden for biludlejningsfirmaets åbningstid, da du ellers vil være erstatningsansvarlig i henhold til lejeaftalen, indtil biludlejningsfirmaet åbner igen og udfører et returneringseftersyn.

FORSIKRINGER

Din lejeaftale omfatter følgende forsikringer:

Ansvarsfraskrivelse fra skader (CDW)

Alamo Rent-A-Car tilbyder Damage Waiver (DW), som reducerer omkostningerne i forbindelse med skader på og/eller tyveri af Alamo-køretøjet i henhold til vilkårene og betingelserne i din lejeaftale. Erstatningsansvaret for skader og tyveri er køretøjets fulde værdi. Damage Waiver er muligvis obligatorisk og inkluderet i prisen. Kunder, som kan fremlægge bevis for uafhængig og godkendt dækning af skader på og tyveri af Alamo-køretøjet, kan eventuelt fravælge DW.

Du kan tilkøbe følgende ekstra forsikringer:

Overskydende Beskyttelse (EP)

I tilfælde af skader og eller tyveri , et overskud anvendes som varierer afhængig af type køretøj . Overskydende beskyttelse vil dække 1.100 £ skader , underlagt vilkårene og betingelserne i lejeaftalen . Følgende overskydende mængder gælder:

Alle biler - £ 1200
Mini-mpv -og MPV er - £ 1350
Premium køretøjer, SUV'er & 4x4 s - £ 1600

Overskydende beskyttelse er en valgfri dækning, der gør det muligt for lejer at reducere den overskydende ansvarlige af £ 1100 for £ 16,55 per dag inklusive moms og Premium Location gebyrer.

Dette kan tilføjes på vores leje skranker , så spørg vores leje agenter for mere information ved ankomsten.

Vejhjælp (RAP)

Alamo tilbyder Roadside assitance Protection ( RAP ) , RAP giver kunderne mulighed for at give afkald på enhver økonomisk ansvar for følgende:

-Tyre & Glas reparation eller udskiftning ( Undtagen når en del af en større reparation )
-Replacement Key Omkostninger og alle nyttiggørelses- og kalder ud byrder pålagt af vores udvalgte vejsiden assistent udbydere følge af fejl forårsaget af lejere fejl .

RAP ikke fritager dig fra disse afgifter , hvis der er nogen brud eller vores lejekontrakt . Prisen på RAP er 5,75 £

Dette kan tilføjes på vores leje skranker , så spørg vores leje agenter for mere information ved ankomsten.

UDSTYR

Din lejeaftale omfatter ikke følgende udstyr:

Du kan tilkøbe følgende ekstraudstyr:

Carbon Offset(£ 1.25 / rental)
Child Safety Seat(£ 82.80 / week)
Sat Nav(£ 89.68 / week)

MINIMUMSKRAV TIL LEJEAFTALEN

Din lejeaftale omfatter følgende minimumskrav:

Alderskrav

Alle chauffører skal være 25 år eller ældre. Chauffører mellem 25 og 29 år kan leje op til klasse F, mini-MPV og alle varebiler. Chaufføren skal være 30 år eller ældre for at kunne leje en MPV i fuld størrelse, premium og 4x4.

Betalingsformer

Medmindre det ikke er påkrævet i henhold til vilkårene for din konto, skal lejeren betale den fulde pris for udlejningen plus et depositum på 300 GBP på udlejningstidspunktet med et kreditkort eller hævekort, som vedkommende er indehaver af. Lejeren skal derefter betale yderligere udlejningsgebyrer på forhånd og opretholde sit depositum på 300 GBP i hele udlejningsperioden. Alle priser angives i britiske pund.

Hævekortbestemmelser

Switch, Maestro og Delta er de eneste hævekort, der tages imod. Denne afdeling tager ikke imod Electron- og Solo-kort.

Krav til lejeren

Alle chauffører - inklusive lejeren og yderligere chauffører - skal fremvise et gyldigt kørekort på udlejningstidspunktet. Hovedlejeren skal derudover fremlægge to beviser på sin bopælsadresse og yderligere foto-id, såsom et pas, samt et kreditkort, som vedkommende er indehaver af. Beviserne på bopælsadressen, som eksempelvis kan være en forsyningsregning, en kreditkortregning eller en kontoudskrift, må ikke være mere end tre måneder gamle.
Chauffører med opdelte kørekort skal fremvise alle dele af deres kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet for alle, der ikke har et EU-kørekort.

Hvis det skønnes at være nødvendigt, kan der blive stillet krav om yderligere identitetskontrol. Dette kan omfatte en identitetskontrol hos eksterne partnere, som kan gennemgå oplysninger, der er registreret i databaser, de har adgang til.

YDERLIGERE POLITIKKER VEDRØRENDE LEJEAFTALE

Din lejeaftale er underlagt følgende yderligere politikker vedrørende lejeaftale:

Cross Boarder Politik

For køretøjer , der rejser til Irland , er der et ekstra gebyr på 75 GBP pr udlejning. Ring venligst filialen på forhånd. Køretøjer kan ikke rejse uden for Storbritannien og Irland.

Kilometertal Politik

Mileage- alle køretøjer inkluderer ubegrænset kilometertal .

Brændstof Politik

Du vil blive bedt om at returnere køretøjet med den samme mængde brændstof forudsat , købte brændstof muligheder måske tilgængelige pre . Spørg ved ankomsten , hvis det kræves

Bestemmelser vedr. yderligere chauffører

Der opkræves et tillæg på 10,00 GBP pr. dag for hver yderligere godkendt chauffør, inklusive ægtefæller og samlevere.

YDERLIGERE GEBYRER OG ANSVARSFORSIKRING

Du er ansvarlig for følgende yderligere gebyrer eller erstatningsbeløb, hvis det er relevant:

Yderligere lejegebyrer for ændringer, du foretager af lejebilen, lejeperioden eller andre produkter

  • Beskadigelse, tyveri eller ansvarsforsikring over for tredjeparter dækkes ikke af en forsikring
  • Trafikbøder såsom parkerings- eller fartbøder plus administrationsgebyrer i rimeligt omfang betales af dig i løbet af lejeperioden
  • Lejegebyrer ved for sen aflevering
  • Eventuelle juridiske omkostninger som følge af opkrævninger i henhold til lejeaftalens betingelser
  • Et mindre opkrævningsgebyr i tilfælde af, at køretøjet ikke returneres til det oprindelige udlejningssted
  • Rengøringsomkostningerne i tilfælde af, at køretøjet returneres i urengjort stand

Ved lejeaftalens indgåelse skal du fremvise et gyldigt kredit- eller betalingskort som sikkerhed for eventuelle gebyrer, der påløber under lejeperioden. Din underskrift af lejeaftalen giver udlejningsselskabet ret til at debitere dette kort for eventuelle fremtidige betalinger. Udlejningsselskabet kan også opkræve et depositum for sådanne fremtidige gebyrer. Depositummet er forskelligt fra land til land.

KONTAKTOPLYSNINGER FOR KUNDETVISTER

Du kan gøre indsigelse mod det opkrævede gebyr for beskadigelser på:
DRU.UK9Z@erac.com, 0845 604 2881.