USA Nyttige Oplysninger

** Prisen på denne hjemmeside er ikke gældende for Amerikanske eller Canadiske statsborgere, eller personer med et Amerikansk eller Canadisk kørekort. Ved at reservere på denne hjemmeside bekræfter du at du ikke er bosiddende i USA eller Canada, eller har et Amerikansk eller Canadisk kørekort. Samtidig accepterer du at din reservation kan blive afvist på afhentningsstedet hvis du præsenterer et Amerikansk eller Canadisk kørekort ved afhentning **

 

Vigtige oplysninger om din lejebil

Denne opsummering af de vigtigste punkter vedrørende biludlejning hjælper dig med at forstå indholdet af din lejeaftale.

Lejeaftalen træder i kraft fra det tidspunkt og sted, den indgås mellem dig og vores søsterselskab eller franchisetager under mærket Alamo Rent A Car i dit lokalområde (herefter kaldet "biludlejningsfirmaet"). Læs altid hele lejeaftalen igennem, før du skriver under. Du kan læse lejeaftalen i udlejningslandet i forbindelse med afhentning af lejebilen.

Medmindre du køber en forsikring eller en dækning, eller der medfølger en i reserveringen som nævnt ovenfor, er du erstatningsansvarlig for tyveri eller skade på køretøjet under lejeperioden. Dette gælder også, selvom du er uden skyld i hændelsen. Du er ansvarlig for tab af fortjeneste, hvis køretøjet ikke kan lejes fremover som følge af beskadigelse eller tyveri, hvis biludlejningsfirmaet pådrager sig administrationsgebyrer, nedsat bilværdi eller bugserings-, opbevarings- eller forvaringsomkostninger for beskadiget eller stjålet køretøj. Medmindre lejeprisen omfatter en ansvarsforsikring over for tredjeparter (se nedenfor), eller du selv tilkøber en, er du også ansvarlig for enhver skade påført en tredjepart.

Bemærk! Erstatningsansvaret gælder, indtil køretøjet returneres til biludlejningsfirmaet. Medmindre andet fremgår af lejeaftalen, skal køretøjet returneres inden for biludlejningsfirmaets åbningstid, da du ellers vil være erstatningsansvarlig i henhold til lejeaftalen, indtil biludlejningsfirmaet åbner igen og udfører et returneringseftersyn.

FORSIKRINGER

Din lejeaftale omfatter følgende forsikringer:

Ansvarsfraskrivelse fra skader (CDW)

Takster med alt iberegnet inkluderer også denne forsikring, der begrænser lejerens ansvar ved skade på eller tab af køretøjet

Overskydende Beskyttelse (EP)

Takster med alt iberegnet giver lejeren og godkendte kørere en samlet, enkelt grænse på 1.000.000 $ ved erstatningskrav fremsat af andre mod lejeren og godkendte kørere i forbindelse med personskader, dødsfald og/eller tingsskade forårsaget af brugen af vores udlejede køretøj.

Også inkluderet er en Uninsured Motorist-ydelse (UM) op til en samlet, enkelt grænse på 100.000 $. UM er en forsikringsydelse til fordel for lejer og familiemedlemmer via slægt, ægteskab eller adoption, der, mens de befinder sig i et af Alamos udlejede køretøjer, der køres af lejer eller en godkendt kører, bliver såret eller dør som følge af et uheld der involverer en uagtsom bilist uden forsikring eller en uagtsom bilist, der stikker af.

Du kan tilkøbe følgende ekstra forsikringer:

Vejhjælp (RAP)

Beskyttelse Vejhjælp ( RAP) er ikke forsikring. Købet af rap er valgfri og ikke påkrævet for at leje en bil . Hvis du køber RAP , vil du blive forsynet med 24/7 vejhjælp.

UDSTYR

Din lejeaftale omfatter ikke følgende udstyr:

Du kan tilkøbe følgende ekstraudstyr:

SIKKERHEDSSELER og BARNESTOLE
Lovgivningen i visse stater påbyder brugen af sikkerhedsseler og barnestole. Sikkerhedsseler og barnestole kan redde liv. Vi anbefaler, at du bruger dem. Brug kun barnestole på køretøjets bagsæde for at undgå alvorlige skader og dødsfald. Ældre børn, der ikke bruger barnestol, bør sidde på bagsædet med sikkerhedssele på. Barnesæder skal bestilles ved reservationen.

Kit til skitransport
Et kit til skitransport kan bestilles på reservationstidspunktet, og gebyret returneres i løbet af reservationsprocessen.

MINIMUMSKRAV TIL LEJEAFTALEN

Din lejeaftale omfatter følgende minimumskrav:

Alderskrav

Age: 21-24 years old
Originating Rental Location: All Provinces and States Except New York and Michigan
Additional Fee: $25.00/day

Age: 18-20 years old
Originating Rental Location: New York State
Additional Fee: $57.00/day

Age: 21-24 years old
Originating Rental Location: New York State
Additional Fee: $20.50/day

Age: 18-20 years old
Originating Rental Location: Michigan
Additional Fee: $34.00/day

Age: 21-24 years old
Originating Rental Location: Michigan
Additional Fee: $13.00/day

Betalingsformer

Kreditkort – Alamo tager imod Visa, MasterCard, American Express, Diners Club og Discover.

Kontantudlejning – Alle kontantudlejninger skal leve op til Alamos aktuelle bestemmelser.Når en kontantudlejning reserveres, bør kunden kontakte Alamo for at få oplyst Alamos aktuelle bestemmelser vedrørende kontant betaling. Disse omfatter fremvisning af gyldigt pas og returbillet til fly ved udlejningstidspunktet. Disse bestemmelser kan variere fra afdeling til afdeling og kan ændres. I visse afdelinger er det nødvendigt at fremvise et kreditkort ved lejetidspunktet, og betale kontant ved lejeperiodens afslutning.

Kunder, der betaler kontant, skal indlevere et depositum:

  • Med voucher: 25 $ om dagen og 100 $ om ugen ud over betalinger, der ikke dækkes af din voucher.
  • Uden voucher: 50 $ om dagen og 200 $ om ugen ud over betalinger, der ikke dækkes af din voucher.

Bemærk venligst, at ubrugte dage af lejeperioden ikke refunderes ved forudbetalte reservationer.

Krav til lejeren

Komplet og gyldigt kørekort fra oprindelseslandet, pas samt kreditkort i lejers navn.

YDERLIGERE POLITIKKER VEDRØRENDE LEJEAFTALE

Din lejeaftale er underlagt følgende yderligere politikker vedrørende lejeaftale:

Cross Boarder Politik

Køretøjerne kan køres i alle stater i USA, men skal returneres til den afdeling, hvor de blev udlejet, med mindre der betales afleveringsgebyr. Køretøjerne må ikke køres til Mexico. Køretøjer, der udlejes i Alaska, skal returneres til Alaska. Køretøjer kan køres til Canada, men skal returneres til USA. Bosiddende i Canada, der lejer et køretøj i USA, må ikke køre til Canada. Kørsel på ikke-asfalterede veje gør en Collision Damage Waiver (kollisionsforsikring) ugyldig.

Kilometertal Politik

Mileage- alle køretøjer inkluderer ubegrænset kilometertal .

Brændstof Politik

Du vil blive bedt om at returnere køretøjet med den samme mængde brændstof forudsat , købte brændstof muligheder måske tilgængelige pre . Spørg ved ankomsten , hvis det kræves

Bestemmelser vedr. yderligere chauffører

Et gebyr på op til 9,99 $ pr. dag, afhængig af afdelingen, opkræves for hver yderligere kører, med mindre prisen er inkluderet i taksten, eller statens lovgivning dikterer anderledes. Yderligere kørere skal muligvis fremvise et gyldigt kørekort og kreditkort i deres eget navn på udlejetidspunktet (ved afdelinger på Manhattan skal yderligerekørere fremvise gyldigt kreditkort og kørekort i deres eget navn).

YDERLIGERE GEBYRER OG ANSVARSFORSIKRING

Du er ansvarlig for følgende yderligere gebyrer eller erstatningsbeløb, hvis det er relevant:

Yderligere lejegebyrer for ændringer, du foretager af lejebilen, lejeperioden eller andre produkter

  • Beskadigelse, tyveri eller ansvarsforsikring over for tredjeparter dækkes ikke af en forsikring
  • Trafikbøder såsom parkerings- eller fartbøder plus administrationsgebyrer i rimeligt omfang betales af dig i løbet af lejeperioden
  • Lejegebyrer ved for sen aflevering
  • Eventuelle juridiske omkostninger som følge af opkrævninger i henhold til lejeaftalens betingelser
  • Et mindre opkrævningsgebyr i tilfælde af, at køretøjet ikke returneres til det oprindelige udlejningssted
  • Rengøringsomkostningerne i tilfælde af, at køretøjet returneres i urengjort stand

Ved lejeaftalens indgåelse skal du fremvise et gyldigt kredit- eller betalingskort som sikkerhed for eventuelle gebyrer, der påløber under lejeperioden. Din underskrift af lejeaftalen giver udlejningsselskabet ret til at debitere dette kort for eventuelle fremtidige betalinger. Udlejningsselskabet kan også opkræve et depositum for sådanne fremtidige gebyrer. Depositummet er forskelligt fra land til land.

KONTAKTOPLYSNINGER FOR KUNDETVISTER

Du kan gøre indsigelse mod det opkrævede gebyr for beskadigelser på:
DRU.UK9Z@erac.com, 0845 604 2881.