Om Alamo

I 1974 startede Alamo fire afdelinger i Florida med en flåde på 1.000 biler. Virksomheden voksede langsomt de første år, men i midten af firserne var den kendt som førende inden for biludlejning i USA og gik forrest mht. nye koncepter og brugen af den nyeste teknologi for at gøre udlejningsprocessen hurtigere.

Virksomhedens ambitiøse udviklingsplan for Europa og resten af verden begyndte i 1988 med åbningen af Alamo's International Operations. Der blev åbnet afdelinger i Londons lufthavne Gatwick og Heathrow for at markere dette vigtige skridt i gruppens udvikling.

Lufthavnsafdelinger i Frankfurt, München og Bruxelles åbnede i 1994, udvidelsen i England fortsatte og Alamo erhvervede sig størstedelen af Autohansa, en tysk virksomhed.

I 1995 flyttede Alamo ind i Grækenland og Portugal og åbnede de første udlejningsafdelinger i Canada i Montreal og Vancouver.

Alamos netværk vokser stadig. Virksomheden har nu over 180.000 køretøjer og betjener mere end 15 millioner rejsende hvert år via 293 afdelinger i USA og Canada samt flere end 955 afdelinger i Europa, Latinamerika, Karibien, Sydafrika og Australien.