Biludlejning Los Angeles

Hvorfor vælge Alamo Rent A Car?

 

Pålideligt firma der har eksisteret siden 1974

Gratis 24-timers vejhjælp ved mekanisk nedbrud

Ingen skjulte udgifter eller kreditkort gebyrer

Konkurrencedygtige priser med alt inklusivt

Prisvindende kundeservice

Ingen afbestillingsgebyrer

Gratis ekstra chauffør til din lejebil i Los Angeles

 

Del køreoplevelsen med dette specielle tilbud på en gratis ekstra chauffør for lejebiler i Los Angeles.

 

Få en gratis ekstra chauffør, når du bestiller lejebil i Los Angeles med Alamo. Alamo har en række pakker, der tilbyder billig biludlejning, så du kan finde netop den bil, der opfylder dine feriebehov.

 

Los Angeles har en guldgrube af steder,som turister kan besøge, herunder Universal Studios Hollywood, Peterson Automotive Museum, Walt Disney Concert Hall og det verdensberømte Hollywood-skilt. En Alamo lejebil vil give dig frihed til at se de steder, denne verdensberømte by har at tilbyde, når du har lyst.

Det kulturelle højdepunkt for ethvert ophold i Los Angeles er helt sikkert et besøg på J Paul Getty Museum på Getty Center Drive. Her kan du finde vidunderlig arkitektur og smukke haver samt værker af så store kunstnere som Cezanne, Monet og Van Gogh.

 

Hvis du ønsker at gå en tur i attraktive omgivelser, hvorfor så ikke køre en tur ud til Venice Canals Walkway? Det er 14 mil fra byens centrum og er en fantastisk måde at strække benene i rolige omgivelser på, mens du beundrer de smukke hjem, der ligger langs gangbroen.

 

Tæt på Canals Walkway, og noget mere overfyldt, er den berømte Venice Beach. Promenaden er blot 2,5 mil lang og er bilfri. Her vil du se den mere excentriske side af LA med gadekunstnere, spåmænd og kunstnere.

 

Los Angeles har nogle gode steder at spise – hvis du kan lide skaldyr, så besøg Providence, eller hvis du leder efter et fantastisk sted for hele familien, så prøv Brent's Deli.

 

Det er ekstremt fleksibelt at leje en bil fra Alamo. Du kan afhente og returnere bilen på et hvilket som helst af vores kontorer, der passer dig. Så book din Los Angeles lejebil ved at udfylde bookingformularen på denne side.

 

Alamo Biludlejning i Californien

 

San Francisco

Los Angeles