Biludlejning USA

Gratis ekstra chauffør til din lejebil i USA

 

Del køreoplevelsen med dette specielle tilbud på en gratis ekstra chauffør for lejebiler i USA.

 

Lej en bil med Alamo, så du kan slutte dig til rækken af erfarne, uafhængige turister, der har opdaget, at den bedste måde at opleve det ”rigtige” USA, er med bil. Book i dag, og få glæde af biludlejning til god værdi mens du er i Nordamerika. Vores amerikanske biludlejningstilbud er med alt inklusive, hvilket betyder, at du kan nyde din ferie fuldt ud, da vores mål er at levere en biludlejningsservice uden problemer og som er rimeligt prissat, for at få dig i gang på dit livs rejse.

 

Når først du ved, hvor dit udgangspunkt er, kan du afhente din udlejningsbil på et af de mange centrale depoter, hvoraf de fleste ligger tæt ved motorvejene. Alamo har et bredt udvalg af depoter, hvor du kan afhente eller aflevere din lejede bil, herunder lufthavnene i alle større byer.

 

Frigjort fra ufleksible bus- og togplaner kan du stryge af sted gennem landet på et fremragende system af veje, der krydser længden og bredden af de 9,6 millioner kvadratkilometer, der udgør de "nedre 48 stater”, også kendt som det kontinentale USA.

 

Overvej at nyde udsigten fra skyskraberne på Manhattan, eller prøv at beundre bybilledet i Chicago fra Lake Shore Drive. Alternativt kunne du tage et kig på de store søer eller gøre dette til udgangspunktet for din udforskning af den ikoniske Route 66 – ikke længere en aktiv motorvej, men en spændende vej, der skærer sig igennem syv stater på sin 2.500 mil lange rejse mod vest til Stillehavet kyst ved Santa Monica, Californien.

 

Hvis du er på udkig efter naturlige vidundere, kan du besøge Yellowstone-parken, den mest aktive, geotermiske region i verden. Parkens 3.468 kvadratmil byder på mindst 300 gejsere, herunder "Old Faithful", og en overflod af dyreliv, forstenede skove, vandfald og kløfter.

 

Uanset hvad din plan er, vil Alamo med over 300 depoter og billige biludlejningspakker være det oplagte valg for billige lejebiler i USA.

Hvorfor vælge Alamo Rent A Car?