Biludlejning Miami

Hvorfor vælge Alamo Rent A Car?

 

Pålideligt firma der har eksisteret siden 1974

Gratis 24-timers vejhjælp ved mekanisk nedbrud

Ingen skjulte udgifter eller kreditkort gebyrer

Konkurrencedygtige priser med alt inklusivt

Prisvindende kundeservice

Ingen afbestillingsgebyrer

Gratis ekstra chauffør til din lejebil i Miami

Del køreoplevelsen med dette specielle tilbud på en gratis ekstra chauffør for lejebiler i Miami.

 

Hvis du leder efter biludlejning til billige priser i Miami, så vælg Alamo. Alamo tilbyder problemfrie, billige udlejningspakker med en bred vifte af moderne biler til rådighed, og du kan bestille online, før du flyver fra Danmark.

 

For soldyrkere, der er ivrige efter at opsuge den strålende Florida-sol, hvorfor så ikke køre ned til en af Miamis smukke strande? Mid Beach, mere almindeligt kendt som Miami Beach, ligger på kysten mellem 23. og 63. Streets. South Beach nåes ved at køre langs 23rd Street og North Beach og derefter ad 63rd Street.

 

 

Med en af vores Alamo lejebiler er der er en hel by at opdage. Du burde ikke opleve nogen problemer med at køre omkring i Miami, da byens gader er lagt ud i et diagramsystem, der gør det nemt at navigere.

 

Der er meget mere i denne by end blot strandene. På 152nd Street er Floridas ældste og største zoologiske have – Zoo Miami – hvor besøgende kan se mere end 1.200 dyr.

 

For dem, der ønsker at nyde en picnic eller en svømmetur, kan man køre til Oleka State Recreation Park, hvor der er noget for hele familien. Familier kan ro ud til en af de mange mangrove-øer, eller børnene kan hygge sig på legepladserne.

 

Andetsteds i Miami er Venetian Pool på DeSoto Boulevard. Det er et tidligere kalkbrud, der i løbet af 1920'erne blev forvandlet til en pool, komplet med vandfald. Der er et område reserveret til børn, så du kan føle dig helt tryg.

 

Miami har også nogle fremragende museer. På Stanford Drive finder du Lowe Art Museum, hvor der er skulpturer og keramik, der er flere århundreder gamle. Vizcaya Museum and Gardens, som ligger på Biscayne Bay, indeholder et imponerende hus fyldt med kunstværker og møbler og en smuk 10-hektars have.

 

Der er masser at lave, se og nyde i Miami og den bedste måde at opleve det hele, er ved at leje en bil fra Alamo. Du kan nyde godt af en fantastisk Miami biludlejning ved at udfylde formularen på denne hjemmeside.

 

Alamo Biludlejning i Florida

 

Miami

Orlando