Biludlejning Orlando

Hvorfor vælge Alamo Rent A Car?

 

Pålideligt firma der har eksisteret siden 1974

Gratis 24-timers vejhjælp ved mekanisk nedbrud

Ingen skjulte udgifter eller kreditkort gebyrer

Konkurrencedygtige priser med alt inklusivt

Prisvindende kundeservice

Ingen afbestillingsgebyrer

Gratis ekstra chauffør til din lejebil i Orlando

Del køreoplevelsen med dette specielle tilbud på en gratis ekstra chauffør for lejebiler i Orlando International Airport.

 

Alamo tilbyder en række fantastiske pakkeløsninger og billig biludlejning fra Orlando International Airport. Ved at leje en bil fra os i starten af din ferie vil du give dig selv frihed til at se, nyde og gøre endnu mere under dit ophold i USA.

 

Noget af det mest populære i Orlando er Discovery Cove. Placeret midt i en smuk, tropisk oase er det et vidunderligt sted for dem, der ønsker at slappe af i Floridas sol eller opleve et par eventyr – især for dem, der ønsker at prøve at svømme med delfiner.

 

 

Eller du kunne tage din Alamo lejebil til Walt Disney World, som virkelig er en fryd for børn, forældre og bedsteforældre.

 

Orlando byder på en fantastisk ferie for hele familien. En køretur ned til Lake Eola i downtown Orlando vil være en fryd for alle på din ferie. Pyntet med blomster og træer kan området prale af et amfiteater, der ligger ved søen, restauranter og cafeer, og det er et godt sted at tage børnene med, da der også er en legeplads

 

.Et andet sted, som både unge og voksne vil finde fascinerende, er Epcot Centret. Centret, der er en del af Disney-imperiet, er en fortolkning af en by i fremtiden, mens World Showcase giver en smag fra kulturer rundt om i verden.

 

For at få en spændende oplevelse, der vil glæde alle aldersgrupper, kan du tage en tur forbi WonderWorks på International Drive. De vigtigste attraktioner her er orkan- eller jordskælvssimulatoren og trylleshowet Outta Control Magic Show.

 

Hvis du ønsker at gå i biografen, mens du er i Orlando, hvorfor så ikke besøge en noget anderledes biograf? Downtown Media Arts Centre på South Magnolia Drive Downtown har også et kunstgalleri, der fremviser værker lavet af lokale kunstnere – og hvis du er der på en søndag aften, vil der endda være levende musik.

 

Orlando har en bred vifte af fremragende spisesteder for enhver smag og pengepung. Og hvis du vil have dit måltid kombineret med et show, så smut forbi Arabian Nights. Det kunne ikke være nemmere at booke en lejebil med Alamo online til din ferie i Orlando. Der er en bred vifte af moderne, pålidelige biler til rådighed for udlejning, mens du planlægger dit livs ferie.

 

Alamo Biludlejning i Florida

 

Miami

Orlando