Biludlejning Florida

Gratis ekstra chauffør til din lejebil i Florida

 

Del køreoplevelsen med dette specielle tilbud på en gratis ekstra chauffør for lejebiler i Florida.

 

Når det gælder om at finde en billig og effektiv biludlejningsservice i USA, hvor du kan booke i forvejen, skal du ikke lede længere end Alamo. Hvis Florida er din valgte destination, så tag et kig på tilbudspakkerne – glem ikke at kigge på de aktuelle specialtilbud – og foretag dit valg ved hjælp af vores simple online bookingværktøj.

 

Hvis du ankommer til Florida med fly, så vil den lufthavn du flyver til måske bestemme, hvad du kommer til at se og gøre. For eksempel, hvis du flyver til Orlando International, kan du afhente din udlejningsbil med aircondition, og eftersom dette er USA, automatgear, og tage afsted i god stil til en god gang familiesjov i Disney World Resort, der tilbyder hele fire forlystelsesparker, SeaWorld eller Universal Orlando Resort.

Sunset at Sunrise Beach in Ft.Lauderdale with palm trees and beach entry feature.

Ankomst til Miami International Airport, den største lufthavn i det sydlige Florida, giver dig den bedste mulighed for ture til Everglades eller Miamis strande. Tampa Airport på Golfkysten er vurderet som den bedste amerikanske lufthavn generelt og har direkte flyvninger til og fra London Gatwick samt fra Canada, Mexico og Cayman-øerne. Uanset hvilken af disse, eller andre lufthavne i Florida, du ankommer til, vil Alamo være der med en af branchens største og nyeste flåder af lejebiler, hvilket betyder et stort udvalg og pålidelighed for dig.

 

På et eller andet tidspunkt i løbet af din rejse, bør du lægge vejen forbi den amerikanske Route 1 (US 1). Det meste af vejen er der tale om en firesporet, delt motorvej, der løber 541 mil (871 km) langs statens østkyst, tæt på Atlanterhavet fra Georgia i nord, hele vejen til Florida Keys i syd. Langs denne rute ligger der flere steder, du bare må og skal se, som Daytona, Cape Canaveral og Cocoa Beach, West Palm Beach, Fort Lauderdale og Miami.

 

Den sydligste del af US 1, omkring 100 mil lang, tager dig over vandet til Florida Keys, en øgruppe bestående af omkring 1.700 øer. Dette kaldes Overseas Highway og er oprindeligt bygget i 1930'erne og kører langs et par tosporede betonbroer. Der er firesporede sektioner, hvilket giver bilister mulighed for at passere langsommere køretøjer. The Keys tilbyder fremragende fiskeri, snorkling, udforskning på både med glasbund, sejlads og cykling.

 

Book din Alamo lejebil nu og få fred i sindet, når du rejser.

Hvorfor vælge Alamo Rent A Car?

 

Alamo Biludlejning i Florida